Underskud i Atlantic Airways

I tredje kvartal var underskudet før skat 4,4 millioner kroner overfor et overskud på 18,2 millioner i samme kvartal sidste år. Kvartalsomsætningen faldt fra 178,9 til 110,4 millioner kroner, skriver business.dk.

 

I de tre første kvartaler er resultatet før skat 7,8 millioner kroner efter positive resultater i første halvår, men et svagt resultat i forhold til den tilsvarende periode sidste år, hvor resultatet lød på 23,3 millioner kroner.

 

Atlantic Airways har i tredje kvartal haft en reduceret aktivitet med 53% og har mistet 9% af passagertallet på rutetrafikken og 60% af passagererne på de chartrede flyvninger.

Skrevet af Flemming Juul

Underskud i Atlantic Airways

Efter et hård 2009 må flyselskabet konstatere, at omsætningen i 2009 faldt med ca 150 millioner kroner fra 550 millioner i 2008 til godt 400 millioner kroner, skriver business.dk

Resultatet blev et underskud før skat på 8,1 millioner kroner i 2009, hvor der i 2008 var tale om et overskud på 28 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.