Underskud i Atlantic Airways

I tredje kvartal var underskudet før skat 4,4 millioner kroner overfor et overskud på 18,2 millioner i samme kvartal sidste år. Kvartalsomsætningen faldt fra 178,9 til 110,4 millioner kroner, skriver business.dk.

 

I de tre første kvartaler er resultatet før skat 7,8 millioner kroner efter positive resultater i første halvår, men et svagt resultat i forhold til den tilsvarende periode sidste år, hvor resultatet lød på 23,3 millioner kroner.

 

Atlantic Airways har i tredje kvartal haft en reduceret aktivitet med 53% og har mistet 9% af passagertallet på rutetrafikken og 60% af passagererne på de chartrede flyvninger.

Skrevet af Flemming Juul

Underskud i Atlantic Airways

Efter et hård 2009 må flyselskabet konstatere, at omsætningen i 2009 faldt med ca 150 millioner kroner fra 550 millioner i 2008 til godt 400 millioner kroner, skriver business.dk

Resultatet blev et underskud før skat på 8,1 millioner kroner i 2009, hvor der i 2008 var tale om et overskud på 28 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.