Unicef og Norwegian i dansk samarbejde

Unicef Norge og Norwegian har i ti år haft et samarbejde om hjælp til udsatte børn. Nu udvides aftalen til også at gælde Danmark, Sverige og USA. Det giver flere Norwegian-medarbejdere mulighed for at bidrage.

”I tråd med vores internationale vækst er det naturligt, at vores partnerskab med Unicef udvides til flere lande. Samtidig er det en god måde at markere samarbejde mellem Norwegian og Unicef”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

”Norwegian gør det muligt for os at hjælpe tusindvis af verdens mest udsatte børn. Derfor glæder vi os over, at partnerskabet nu bliver udvidet til at omfatte Danmark, så vi sammen kan hjælpe endnu flere”, siger Steen M. Andersen, generalsekretær i Unicef Danmark.

Partnerskabet indebærer fælles aktiviteter som eksempelvis indsamlingskampagner. Norwegian og Unicef har i flere år sendt fly med skolebøger og nødhjælp til dele af verden, der er påvirket af krig og konflikt – f.eks. til flygtningelejre i Jordan og i Den Centralafrikanske Republik.

Norwegian har en funktion på sin hjemmeside, der giver passagerer mulighed for at donere penge til Unicef, når de bestiller flybillet. Siden juni 2015 har passagerer igennem denne løsning givet over 7,5 millioner kroner til Unicefs arbejde. De ansatte i Norwegian støtter ved, at den årlige julegave går til organisationen.