United Airlines CEO bliver alligevel ikke formand

Oscar Munoz.

Bestyrelsen for Chicago-baserede United Continental Holdings – moderselskab for United Airlines – har for anden gang på to år ændret CEO Oscar Munoz’ kontrakt, så han ikke får den lovede formandspost.

Tilbage i april 2016 blev det efter diskussioner mellem Munoz og bestyrelsen aftalt, at Munoz indtræden som bestyrelsesformand, der var planlagt til 2017, skulle udsættes til 2018. Nu har bestyrelsen igen ændret betingelserne. Oscar Munoz bliver ikke udnævnt til bestyrelsesformand, og der er ikke sat nogen ny frist på en eventuel udnævnelse.

Det sker efter Munoz’ stærkt kritiserede første kommentarer til den hårdhændede behandling af lægen David Dao, der blodig og forslået blev trukket ud af et United-fly i Chicago.

Indtil videre fortsætter den tidligere CEO fra Air Canada Robert Milton som bestyrelsesformand for United Airlines. Oscar Munoz blev CEO for United i 2015.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.