Uregerlige passagerer får kæmpebøde

ryanair crewLUFTFART: Det blev en dyr polterabend for seks engelske mænd, der blev så aggressive på en Ryanair-flyvning over de ikke kunne få mere alkohol, at kaptajnen mellemlandede i Berlin så tysk politi kunne tage sig af dem.

Når alkoholen løber ind, løber forstanden ud! Den gamle talemåde kan seks englændere fra Southampton nikke genkendende til efter de i fredags var passagerer på Ryanair-flyvning fra Luton ved London til Slovakiets hovedstad, Bratislava.

De står nu til bøder efter den engelske luftfartslov på hver ca. 186.000 kr. (20.000 pund), fordi de blev så aggressive over for kabinepersonalet, der nægtede at servere mere alkohol, at kaptajnen valgte at mellemlande i Berlin, så tysk politi kunne overtage passagererne.

Polterabend-gruppen bestod af 12 rejsende fra 25 til 28 år, skriver avisen Daily Mail. Mændene er nu løsladt, men skal returnere til Tyskland når de skal for retten.

En medrejsende siger: “Det var en skandale, at de fik lov til at komme ombord på flyet. De støjede og larmede i Luton-lufthavnen og var så berusede, at de dårligt kunne stå på benene.”