USA og Kina har de travleste indenrigsruter

lufthavn-fly-osloIfølge hjemmesiden anna.aero er verdens største markeder for indenrigsflyvning USA og Kina. I USA er sædekapaciteten øget med 1,5% og i Kina med over 9% i november. På de følgende pladser kommer Japan, Brasilien og Indonesien.

Kun på tre af de 15 største markeder er kapaciteten faldet i november. Det gælder Australien, Tyskland og Spanien. Til gengæld har der været tocifret stigning i mindre markeder som Philippinerne, Thailand, Colombia og Polen.

De tre største internationale forbindelser går mellem USA og Canada, USA og Mexico, samt Storbritannien og Spanien. I august var de to største Storbritannien-Spanien og Tyskland-Spanien.

Men tre af de fire hurtigst voksende internationale forbindelser involverer Kina. En anden forbindelse, der nærmer sig Top 5 er Indien-Emiraterne.

Blandt de 15 største forbindelser er den hurtigst voksende Kina- Sydkorea med 29,2%, mens Egyptens forbindelser er vigende med hensyn til Rusland, Saudi Arabien og Tyskland.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.