USA partnerland ved Ferie for Alle 2016

usa messeStatistikkerne for rejser til USA fra Danmark er netop blevet offentliggjort, og de viser en fremgang på 13,3% i forhold til 2013.

Med 305.331 besøg fra Danmark understreger tallene, at USA er danskernes foretrukne oversøiske rejsemål. Så det er ikke overraskende, at USA er blevet partnerland ved Skandinaviens største rejsemesse i Herning Ferie for Alle i 2016.

”Det er en god nyhed, og vi glæder os til vise, hvor meget USA har at byde på af nationalparker, seværdigheder, byer og meget mere”, siger Karin Gert Nielsen, CEO i Atlantic Link og Managing Director for Discover America Denmark.

”Tallene viser, at 22% eller næsten 15.000 af de besøgende på årets Ferie for Alle mødte op for at høre om mulighederne for at besøge USA. Det gør landet til den mest eftertragtede oversøiske feriedestination for besøgende på messen”.

Som partnerland vil USA være i fokus den 26.-28. februar 2016 i Messecenter Herning, hvor mere end 65.000 besøgende forventes at dukke op.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.