USA rejsemesse hos FDM travel

fdm rejsemesse ujsaFDM travel slår søndag den 6. marts dørene op for Danmarks største USA-rejsemesse med rejseforedrag og klassiske motorhomes, samt det amerikanske køkken i Docken i København.

”Det er tredje år, vi holder vores USA-rejsemesse. Sidste år var igen stor succes med godt 4.000 besøgende på trods af, at vejret ikke var med os. I år sprænger vi alle rammer med 39 udstillere med ekspertviden om alt, der handler om rejser til USA,” siger Jesper Ewald, indkøbs- og produktionschef i FDM travel.

Der er tre lokaler dedikeret til 29 rejseforedrag i løbet af messen. Her er emner som nationalparker, sydstaternes charme, kør selv-rundrejser, krydstogter og forlystelsesparker. Man kan også smage på det amerikanske køkken på bedste diner-manér.

Der er mulighed for et 20 minutters møde med en af FDM travels USA-specialister, så man kan komme et skridt nærmere ønskerejsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.