USA-ruter med Norwegian fra Edinburgh og Manchester

norwegian Boeing B787 DreamlinerNorwegian vil introducere direkte flyvninger til USA fra Edinburgh og Manchester til næste år og samtidig fordoble langruterne fra London Gatwick med flyvninger til Sydamerika og Asien.

Lavprisselskabet vil basere to af seks nye Boeing 737MAX i Edinburgh, hvorfra de skal flyve til USA’s østkyst. Desuden åbnes ruter fra Manchester, Cork og Shannon til nye baser i USA på Stewart International Airport ved New York og enten til Portsmouth i New Hampshire eller Providence i Rhode Island for at betjene Boston.

Norwegian fordobler desuden antallet af Boeing 787 Dreamliners til otte i Gatwick og åbner ruter til Sydamerika – formentlig til Chile og Argentina – og til Asien. De asiatiske ruter skal åbne i september, mens ruterne til Sydamerika er planlagt til vinteren 2017-18.

Selskabet har også bebudet 12 nye flyvninger fra Gatwick, så den nuværende daglige rute til New York øges til to gange om ugen fra august 2017, mens ruten til Los Angeles udvides fra fem afgange om ugen til daglige afgange fra april. Der bliver desuden flere afgange til Oakland-San Francisco, Orlando og Fort Lauderdale.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.