Våd festival i Skanderborg

Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg bliver i år Danmarks vådeste. 30.000 forventningsfulde gæster kan formentligt forblive næsten tørskoede torsdag, men fredag bliver med regn og torden, forventer DMI’s vagthavende meterolog Thyge Rasmussen, der understreger, at det dog næppe bliver heldagsregn, men blot kraftige byger.

 

Endnu er det uklart, om det dårlige vejr fortsætter.”Men det er foreløb slut med det solrige og varme sommervejr. Det bliver sandsynligvis ustadigt vejr næste weekend,” siger meterologen.

 

Poul Martin Bonde fra festivalledelsen er ikke bekymret.”Vi er klar til alle vejrtyper, og har bestilt godt vejr, som hverken er uvejr eller stegende hede,” siger han.

 

”Så vidt jeg kan se, bliver vejret udmærket. Hvis det er alt for varmt bliver folk dovne og bliver nede ved teltene,” siger han og fortæller, at der har været omsætningsrekorder under Skanderborg Festivaller, hvor vejret har været ustadigt.

 

Festivallens håndværkere har lagt et eksta dræn ind for enden af Bøgescenen, som skal forhindre mudderbad.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.