Vækst for hotelovernatning

Der var 88.000 fere hotelovernatninger i juni, hvilket svarer til en fremgang fra sidste år på 9%. Fremgangen gjaldt både for turister fra nabolandene og fra verden som helhed, skriver business.dk.

 

Væksten på hotelovernatningerne bør ses i sammenhæng med antallet af overnatninger på campingpladserne, som faldt med 65.000, hvilket svarer til en tilbagegang på 4% i forhold til juni sidste år.

 

For vandrerhjemmene var der en nedgang på 1%, for feriecentrene på 2%, mens 4.000 flere valgte at overnatte i lystbådehavnene, og det er en vækst på 3%.

 

Under et var der en nedgang på 1% i antallet af overnatninger og set over de seneste 12 måneder har nedgangen været på 2% eller i alt 508.000 færre overnatninger.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.