Vadehavs ø-hop på to hjul

HamburgerHalligDet grænseoverskridende turismeprojekt ’Natur og turisme’, der støttes af EUs Regionalfond og Interreg 4A-programmet, som dækker Syddanmark, Slesvig og K.E.R.N., tilbyder nu en helt ny form for ø-cykelferie.

Turene varer en uge og giver optimal mulighed for at cykle på en håndfuld vadehavsøer. Det nye produkt er udarbejdet af to af projektets partnere, Sydvestjysk Udviklingsforum og Wirtschaftsförderung Nordfriesland.

Dansk-tysk ø-hop fører på en uge deltagerne til fem Vadehavsøer, Föhr, Amrum, Mandø, Fanø og Rømø.

Det starter og slutter i Nieböll syd for grænsen, og turen er tilrettelagt, så man bruger mindst mulig tid på transport fra sted til sted. Derfor bor man tre nætter på Föhr og fire nætter i Ribe, mens transporten over de lange afstande sker med tog.

”Vi tilbyder en cykelferie med en stor grad af komfort. Det handler naturligvis om, at man på en cykelferie skal koncentrere sig om netop at nyde turen på to hjul gennem den fantastiske natur på øerne og ikke bruge en masse unødig tid på at komme fra den ene ø til den anden,” siger projektkoordinator Rasmus Sømod, Sydvestjysk Udviklingsforum.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.