Vækst for Air France-KLM

AF-KL_tails_lowI maj har koncernen oplevet en stigning i passagertrafikken på 4,7%, mens kapaciteten er øget med 3,5%. Det førte til en stigning i load factor på 0,9 procentpoint til 81,7%.

Det samlede passagertal for koncernen rundede 6,8 millioner og fastholder sin stramme kapacitetskontrol, som i hele året efter planerne vil stige med 1,5%.

RASK faldt en smule i forhold til maj sidste år på grund af negativ kalender-påvirkning, som har haft negativ indflydelse på antallet af forretningsrejsende.

På ruterne over Atlanten steg trafikken med 4,5% mens kapaciteten steg med 3,4% og load factor øgedes med 0,9 procentpoint til 87,6%. Til Asien var trafikvæksten 5,3% og kapaciteten steg med 6,0%, så load factor faldt med 0,6 procentpoint til 81,4%

De europæiske ruter havde en trafikvækst på 3,5% med en kapacitetsvækst på 1,7%, så load factor nåede op på 78,1% – en stigning på 3,9 procentpoint.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.