Vandet falder i Bangkok

Vandet er begyndt at falde i Bangkok. Den internationale lufthavn har hele tiden fungeret, og den centrale del i byen med de store hoteller og de kendte turiststeder er nu også på normalt niveau.

”Jeg var 24 timer i går i Bangkok, og jeg så ikke andet vand end i floderne. Først da vi fløj fra Bangkok igen, kunne jeg fra luften se områder mod øst og vest stærkt oversvømmet, ” siger adm. direktør i Bravo Tours Peder Hornshøj til takeoff. dk. ”Det eneste i Bangkok, der mindede om, hvilke trusler vandmasserne kunne være blevet til, var sandsække foran enkelte forretninger i byen. De første dage var jeg i Phuket, hvor der var solskin og feriestemning over hele linjen.”

Spies Rejser meddelte i går: ”Situationen er nu blevet så god, at man igen kan køre ned til Huan Hin og Cha Am. Derfor gennemfører vi fra 26. nov. rejser til den del af Thailand helt efter planen.”

Den danske ambassade har ikke udsendt nogen situationsrapport siden i lørdags, men Udenrigsministeriet fraråder fortsat ikke nødvendige rejser til selve Bangkok.

Vejrudsigten for Thailand er sol og 32 grader.

 

Skrevet af Ejvind Olesen