Vasaløbet en solid pengemaskine

Deltagerne i CykelVasan og VasaStafetten i august brugte 60 millioner svenske kroner i de tre lokale kommuner.

Lægger man oven i Vasaløbets vinteruge, som i den seneste undersøgelse fra 2011 havde turistøkonomiske effekter på 187 millioner kroner, genererer Vasaløbets forskellige arrangementer omkring en kvart milliard svenske kroner om året.

I den samlede turistøkonomiske undersøgelse, som er gennemført af Rubin Research, er der taget hensyn til direkte forbrug i de tre kommuner. Vasaløbets deltagerafgifter, træningslejre og sponsorindtægter indgår ikke i regnestykket.

“Det er en glædelig udvikling for lokalområdet, som også dokumenterer, hvilken vigtig motor for de lokale turisterhverv, Vasaløbet er blevet”, siger Vasaløbets adm. direktør Anders Selling.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.