Vejlegaarden konkurs igen

slide3Restaurant Vejlegaarden er igen gået nedenom og hjem blot halvandet år efter, at restauranten gik konkurs med den daværende ejer Amin Skov.

Den skulle have slået dørene op tirsdag, men en ny konkurs kom i vejen for den omstridte Restaurant Vejlegaarden, skriver Vejle Amts Folkeblad. Fredag sendte bestyrelsesformand Jette-Lis Christensen en konkursbegæring til skifteretten i Kolding.

En ny ejerkreds genåbnede restauranten, efter den tidligere ejer Amin Skov med et underskud på 723.000 kroner gik konkurs i 2013.

”2014 ender stort set med et underskud som 2013. Forholdene er sådan, at mange restauranter kører med underskud, og vi havde ingen reserver at tære på. Vi har været i intense forhandlinger med flere anpartshavere om at få tilført ny kapital, men det var ikke muligt,” siger bestyrelsesformand Jette-Lis Christensen ifølge business.dk til Vejle Amts Folkeblad.

Fem var fuldtidsansatte i restauranten, mens yderligere ti var løst tilknyttet. Blandt de ansatte var den tidligere ejer Amin Skov.