’Velkomst’ blev til aflysning

Her er det en Norwegian Dreamliner, der bydes velkommen med rent vand.

Her er det en Norwegian Dreamliner, der bydes velkommen med rent vand.

Det er en kendt tradition, at brandvæsenet i lufthavnen byder et nyt fly velkommen med at sende vandstråler hen over det velkomne fly.

Det er det også i Manchester, men her gik det helt galt, da man ville ’hilse’ på Virgin Atlantics ‘Beauty Queen’ Airbus A330-300, der med 252 passagerer var på vej ud til sin første flyvning mellem Manchester, England og Atlanta, Georgia i USA.

I stedet for de traditionelle vandstråler var der én, der kom til at trykke på ’skum’ knappen, så flymotorerne blev proppet med sejt skum og straks måtte slukkes.

Så i stedet for en komfortabel atlant-flyvning blev det til fem timers forsinkelse i lufthavnen før flyvningen blev helt aflyst. Passagererne måtte på hotel, mens et reservefly blev fremskaffet

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.