Verdens bedste kok i Hua Hin

Det sker til resortets Celebrity Chef Dinner den 23. juni, hvor han regerer i køkkenet og kreerer maden til udvalgte gæster og VIPs ved en velgørenhedsmiddag til fordel for prinsesse Maha Chakri Sirindhorn’s Foundation.

Den udsolgte middag er en mulighed for stjernekokken til at demonstrere for et internationalt publikum, hvad der har givet ham de mange priser, som de seneste to år har været andenpladsen i Bocuse d’Or Europe 2010 i Geneve, genåbning af restaurant Geranium i ‘Parken’ og førstepladsen i Bocuse d’Or i Lyon 2011, samt en Michelin stjerne igen i 2012.

Menuen får nordisk tilsnit og består af norsk hummer, suppe baseret på dansk hø-ost, fulgt af hellefisk med asparges, kalv med enebær og rødbede og som finale  en dessert med lakrids.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.