Verdens bedste kok

Han var storfavorit til at vinde kokke-VM, Bocuse d’Or, som er afviklet i Lyon i Frankrig, og her bøjede de strenge dommere sig for Rasmus Kofoeds syltede Karl Johan svampe og biodynamiske rødbeder, skriver bt.dk.

 

Det danske vinderhold med Rasmus Kofoed i spidsen kunne tage hjem med titlen, en guldstatuette og førsteprisen på 150.000 kroner, samt bevidstheden om, at man havde henvist det svenske hold til andenpladsen og det norske til en placering som nummer tre.

 

Rasmus Kofoed sikrede sig sidste år europamesterskabet for kokke og har tidligere vundet sølv og bronze ved verdensmesterskabet. Herhjemme laver han mad til gæsterne på restaurant Geranium på Østerbro i København.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.