Verdens største biludlejer nu i Danmark

biludlejning-enterprise-500x357

BILUDLEJNING: Amerikanske Enterprise Rent-A-Car har netop åbnet sin første udlejningsstation i Danmark, i Københavns Lufthavn, senere følger Billund Lufthavn. 

Standby.dk kunne i november sidste år fortælle nyheden om at Enterprise var på vej til Danmark. Dengang var meldingen, at selskabet netop som det er sket først ville åbne i Københavns Lufthavn med mindst otte ansatte, og fra 1. maj i Billund Lufthavn. Indenfor et år er det selskabets plan at have 15 udlejningsstationer i Danmark med 1.000 biler.

Entreprise har også biludlejningsfirmaerne National Car Rental og Alamo Rent A Car.

Bag Enterprise i Danmark står Nordania Leasing og Danmarks største bilforhandler- og importør Semler Gruppen, hvis Skandinavisk Motor Co. bl.a. importerer Audi, Seat, Skoda og VW til Danmark.

”I starten har vi fokus på at servicere de – især internationale – kunder, der kommer til Københavns Lufthavn. I takt med at vi bl.a. via Semlers netværk af bilforhandlere relativt hurtigt får nye udlejningsstationer, vil vi også prioritere det lokale danske marked mere,” siger bestyrelsesformanden for Enterprise Rent-A-Car i Danmark, Henrik Rohmann-Sønderby. Han er til dagligt er salgsdirektør i Nordania Leasing

Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejningsselskab med over 8.600 udlejningskontorer i 70 lande.

Enterprise-koncernen havde sidste år en omsætning på 17,8 mia. dollars, 83.000 ansatte og en flåde på over 1,5 mio. køretøjer. Enterprise Holdings er det største biludlejningsselskab målt på omsætning, flåde og antal ansatte.

Enterprise blev grundlagt af Jack C. Taylor i 1969, han døbte sit firma “Enterprise” efter det hangarskib, USS Enterprise, hvor han var pilot under Anden Verdenskrig.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.