Verdenskendte medier hylder St. John

st johnDen seneste måneds tid har været en dans på roser for tropeøen i Dansk Vestindien. Tre af verdens mest velrenommerede medier – TripAdvisor, Men’s Fitness og Condé Nast Traveler – giver St. John særdeles rosende omtale.

”Det er ikke ukendt for St. John at modtage hæder, men ikke desto mindre understøtter den store opmærksomhed, at den uspolerede natur og de kridhvide sandstrande stadig er blandt verdens mest eftertragtede,” lyder det fra Dansk Vestindiens turistchef, Karin Gert Nielsen.

Condé Nast Traveler er stor fan af Trunk Bay på St. John. Den caribiske perle er på magasinets nye liste over verdens smukkeste strande. Ud over den uspolerede, kridhvide strand er Trunk Bay leveringsdygtig i et af verdens bedste snorkling-farvande og unikke vandreruter i nationalparken.

Trænings- og fitnessmagasinet, Men’s Fitness, har kåret Caneel Bay til et af de bedste steder til aktiv ferie. Med syv caribiske strande og 75% nationalpark er der rig mulighed for at snorkle, dykke, padle, svømme og vandre.

TripAdvisors liste over verdens 25 bedste strande har Maho Beach fra Cruz Bay på St. John på en 11. plads. På grund af uspoleret natur og rigt dyreliv. Maho Beach giver både mulighed for at svømme med havskildpadder og slikke sol side om side med en leguan.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.