Vi elsker shopping i London

shoppingLondon har alle dage været danskernes favorit, når det kommer til storbyferie og shoppeture i Europa. Særlig shopping er årsag til, at vi gang på gang vender tilbage, viser en undersøgelse fra Expedia.dk.

London har med sine ca. 8,6 millioner indbyggere et enormt udvalg af mad, kunst, kultur og shopping. Sidstnævnte er en af hovedårsagerne til, at vi krydser Nordsøen.

16% af danskerne svarer, at de har været på ferie i London med shopping som hovedformål, mens 20% foretrækker London frem for andre europæiske storbyer, når det gælder shopping.

”London har en lang tradition særligt indenfor mode, og har samtidig et udbud, som ikke altid kan købes i Danmark. På den måde kombineres både mode med muligheden for at få noget unikt, og dét er noget, som vægter højt, kan vi se i vores undersøgelse,” siger Susanne Svensson, Expedia.dk.

Dykker man ned i, hvilke kategorier vi helst køber, er sko, tøj og skønhedsprodukter blandt favoritterne. 13% svarer, at London har den højeste kvalitet af varer, frem for andre europæiske storbyer.

De mange tilbud i millionbyen kan virke uoverskuelige, med fare for, at man ikke får oplevet de skønne kvarterer bag hovedstrøget.Expedia.dk har samlet en række insider-tips, hvor lokale guider gennem de bedste shopping-steder med udførlige beskrivelser, billeder og private videooptagelser.

Se insider-tips på: https://blog.expedia.dk/shopping/ .

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.