Vi skal bare lige have 7.800 gæster hjem

Der er langt fra Barcelona til København for slet ikke at tale om Thessaloniki, men det er de strækninger, som en del af de gæster, der er rejst med Spies-familien skal ud på for at komme hjem.

 

Den operation indledte Thomas Cook Airlines i går samtidig med, at man holdt nøje øje med, hvilke lufthavne tættere på, som kunne tænke sig at åbne. Warszawa var en af mulighederne.

 

"Vi forsøger at komme så tæt på, som muligt, " siger informationschef Torben Andersen. "Det er rigtigt, at der er 2.300 kilometer fra Barcelona, men det er da tættere på end de Kanariske Øer, og vi har sikret os en række busser i Tyskland.

 

De mange, som skulle være rejst ud i weekenden, er blevet ringet op om, at deres rejse er annulleret, og pengene vil blive betalt tilbage.

 

Vi har endnu ikke en oversigt over, hvor mange, der blot har ønsket at rykke bestillingerne til næste afgang. Og vi aner jo heller ikke, hvornår vi vil være i stand til at flyve, men vi har fem fly hjemme i Skandinavien, klar til at rykke ud.

 

Man skal imidlertid være opmærksom på, at denne og næste uge er sidste frist for restferie i det gamle ferieår. Derfor kan man være ude af stand til at vælge en ny dato."

 

Skrevet af Ejvind Olesen