Vi vil hen, hvor solen skinner

Tilsammen vil de tre store charterarrangører, Apollo, Spies og Star Tour sende omkring 280.000 danskere på vinterferie og her er det De Kanariske Øer, som er den sikre topscorer, skriver politiken.dk.

 

Star Tours salgsdirektør Stig Elling mener, at det nu igen er blevet ’hot’ at flyve de fem timer til øerne i Atlanten for at nyde sol og varme. Flere end hver anden gæst hos Star Tour til vinter vil til Kanarieøerne.

 

Spies har solgt 10% flere rejser til Gran Canaria end sidste år, mens Fuerteventura har solgt 20% bedre end på samme tid i 2010. Kommunikationschef Torben Andersen venter, at 65% af vinterens charterrejser vil gå til De Kanariske Øer.

Hos Apollo er årets nyhed De Forenede Arabiske Emirater, hvor Dubai, Ras Al Khaimah og Fujirah hitter,  

fortæller kommunikationschef Rikke Koks Andreassen.

 

Uroen som følge af Det arabiske Forår har medført, at flere rejsearrangører holder pause i forhold til Tunesien, mens Stig Elling mener, at Egypten er kommet godt tilbage efter krisen – afhængigt af den nuværende urolige udvikling. Til gengæld har man vinket farvel til Bali og Den Dominikanske Republik, på grund af manglende efterspørgsel.

 

Hos Spies er også Sri Lanka blevet mindre interessant, og Torben Andersen tror, at det har forbindelse til de mange år med tamilsk uro, som fortsat sidder i baghovedet hos mange.

Skrevet af Flemming Juul