Vigtigst er beliggenheden

57% af de adspurgte vil insisterer på, at deres feriebolig ligger centralt i forhold til en by, mens 37% går efter, at den ligger tæt på stranden. For 39% er det vigtigt, at prisen er lav og 27% lægger vægt på, at morgenmaden er inkluderet.

 

”Det er nye toner, at bylivet er vigtigere end rejsens pris og beliggenhed tæt på stranden. De nye tendenser kan hænge sammen med, at flere og flere ønsker at supplere det afslappede strandliv med kulturelle indtryk fra en lokal by”, siger Apollos kommunikationschef Rikke Koks Andreasen.

 

”12% af danskerne vil have trådløst internet på hotelværelset eller i lobbyen, og vi kan konkludere, at det bliver vigtigere og vigtigere at være online i ferien. Mænd er tilsyneladende lidt mere interesserede i at være online på ferien med 13% mens kvinderne er knap så interesserede med 10%, konstaterer Rikke Koks Andreassen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.