Vikinger åbner Trelleborg

Trelleborg ved Slagelse åbner for sæsonen lørdag den 1. april. Vikingerne flytter ind i en renoveret vikingelandsby. I hele sæsonen kan gæsterne komme helt tæt på deres hverdagsliv

”Trelleborg ønsker at give publikum en stadig bedre museumsoplevelse på alle områder. Det gælder både formidlingen af historien om livet på Harald Blåtands kongeborg, og museets rekreative udeområder”, siger Anne-Christine Larsen, overinspektør på Trelleborg.

I påsken og i skoleferierne er der fuldt vikingeprogram. Her kan gæsterne se vikingernes smukke håndværk og følge med i deres dagligdag. Programmet byder også på bueskydning, fladbrødsbagning, runeristning, tinstøbning og krigertræning.

I de seneste år er besøgstallet på Trelleborg steget fra ca. 30.000 i 2013 til 80.000 i 2016: ”Det skyldes, at mange kræfter har været samlet om at gøre Trelleborg mere synlig lokalt og nationalt. Trelleborg arbejder målrettet med at gøre oplevelserne bedre, og ikke mindst den øgede opmærksomhed omkring Ny Trelleborg Projektet er medvirkende til det større besøgstal”, siger Anne-Christine Larsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.