Vikingerne vågner til dåd i påsken

vikingerI påskeugen slår vikingeborgen Trelleborg dørene op for en ny sæson. Det er en nyistandsat vikingelandsby, der venter publikum i år.

Sidste år fik Hedeby-huset nyt tag og det nye huggehus kunne indvies. I løbet af vinteren er de små værkstedshuse istandsat med nye stråtage, og flere af de øvrige huse har fået en make-over.

I weekenden 19. – 20. marts starter løjerne, hvor Trelleborg arrangerer ’Trelleborg Vågner’. Her samles vikinger i alle aldre fra nær og fjern. Hvert år kommer der mange nye til og lever i landsbyen i weekender og ferier som de gamle vikinger gjorde det dengang.

I påsken står vikingerne og Trelleborgs formidlere parat med en masse aktiviteter i landsbyen Slagløse. Der er sammensat et spændende program for påskeugen, hvor der dagligt er aktiviteter fra onsdag den 23. marts til og med mandag den 28. marts.

Her er krigeren i fokus, hvor der både vil være våbendemonstrationer og bueskydning. Man kan også lave sit eget skjold og deltage i de mange vikingelege. Med den populære krigertræning får publikum mulighed for at blive en del af Kong Harald Blåtands hird!
Museet har åbent fra kl. 10.00-16.00. Der er gratis entre. Aktiviteterne er åbne fra kl. 11.00-15.00 hver dag i påsken. Der er desuden gratis rundvisning fra kl. 12.00-13.00

Sommerens program byder blandt andet på vikingefestival fra 16. til 24 juli. Festivalen har 25 års jubilæum, og det bliver fejret.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.