Vind flybilleter til Bruxelles

2019/08/defaultmain.jpgFLYSELSKABER: Brussels Airlines har nu også fast track i Københavns Lufthavn, når man rejser på b.business og på b.economy plus+

Star Alliance-medlemmet anvender Københavns Lufthavns eget fast track – CPH Express i den centrale security i hver ende.

Hvis man har lyst til at prøve tur gennem security (og videre til Bruxelles), udlodder Brussels Airlines to billetter til Bruxelles, hvis man sender god historie om en løbetur gennem en lufthavn et sted i verden.

Har man ikke en god historie, kan man også bare skrive til Brussels Airlines, at man gerne vil deltage i konkurrencen. Skriv til: konkurrence@brusselsairlines.com inden 1. december.

Lufthansa-ejede Brussels Airlines styrker fra næste års sommerprogram sin betjening af Sydeuropa. Der kommer bl.a. fire fly om ugen fra Bruxelles til den franske ø, Korsika – til Ajaccio, Bastia og Figari.

Og som i fjor kommer der også næste sommer Brussels Airlines-fly til Catania og Palermo på Sicilien samt til Alicante, Napoli, Firenze, Faro, Porto, Marrakech og Agadir.

Brussels Airlines har 300 daglige fly til over 70 europæiske destinationer samt 18 i Afrika og foreløbig to i USA, New York JFK og Washington D.C.