Vind flybilletter til USA eller Afrika med Brussels Airlines

jul-med-brussels-airlinesStar Alliance-medlemmet udlodder to billetter til en af de 19 destinationer i Afrika eller de foreløbig to i USA. Vinderen og ledsageren flyver på business class en af vejene…

Brussels Airlines har en julekonkurrence for modtagerne af såvel takeoff.dk som standby.dks nyhedsbreve – det er blot at klikke på linket i bannerannoncen i nyhedsbrevet.

Safari i Kenya, gorillaer i Uganda, shopping i New York, museer i Washington DC eller noget helt andet?

Skriv via linket og fortæl Brussels Airlines danske besætning, hvor drømmerejsen med Brussels Airlines skal gå hen; hvad skal du gøre på turen og hvem vil du have med?, hedder det i oplægget. Vinderen bestemmer selv, hvilken destination rejsen skal gå til.

Det er bare at lade sig inspirere af Brussels Airlines’ rutenet til 19 afrikanske destinationer og de foreløbig to i USA, New York og Washington D.C. Brussels Airlines skal have besvarelserne senest 20. december inden kl. 12 – samme dag vælges vinderen som får besked med det samme, og dermed en god ekstra julegave, endda for to.

Billetterne er helt gratis – og på enten ud- eller hjemturen flyves der i stil på selskabets business class med gourmetmad og fine vine samt mulighed for god søvn i fladsengene.

Vind flybilletter til USA eller Afrika med Brussels Airlines

jul-med-brussels-airlinesKONKURRENCE: Star Alliance-medlemmet udlodder to billetter til en af de 19 destinationer i Afrika eller de foreløbig to i USA. Vinderen og ledsageren flyver på business class en af vejene…

Brussels Airlines har julekonkurrence for modtagerne af såvel takeoff.dk som standby.dks nyhedsbreve – det er blot at klikke på linket i bannerannoncen i nyhedsbrevet.

Safari i Kenya, gorillaer i Uganda, shopping i New York, museer i Washington DC eller noget helt andet?

Skriv via linket og fortæl Brussels Airlines’ danske besætning hvor drømmerejsen skal gå hen; Hvad skal du gøre på turen, og hvem vil du have med?, hedder det i oplægget. Vinderen bestemmer selv, hvilken destination rejsen skal gå til.

Det er bare at lade sig inspirere af Brussels Airlines’ rutenet til 19 afrikanske destinationer og de foreløbig to USA, New York og Washington D.C. Brussels Airlines skal have besvarelserne senest 20. december inden kl. 12 – samme dag vælges vinderen som får besked med det samme, og dermed en god ekstra julegave, endda for to.

Billetterne er helt gratis – og på enten ud- eller hjemturen flyves der i stil på selskabets business class med gourmetmad og fine vine samt mulighed for god søvn i fladsengen.