Vinsmagning i Thailand

Og nu er der mulighed for at kombinere sin Thailand-rejse med at besøge nogle vingårde.

 

Thailands vineksport vokser hastigt og dyrkningen sker især lige rundt om Bangkok, Hua Hin og Khao Yai. Druerne som trives bedst i Thailand er.Shiraz, Tempranillo, Chenin Blanc og Colombard, men der findes også andre sorter. Siam Winery er en af Thailands største vinproducenter med vingårde rundt om Bangkok og Hua Hin samt i det nordøstlige Thailand. Siam Winery producerer blandt andet Thailands storsælger Monsoon Valley, som har vundet flere europæiske priser som den bedste vin. 

 

Siam Winery arrangerer vinsmagning og guidede ture på alle sine vingårde, og den relativt nyåbnede vingård i Hua Hin er blevet meget populær. Hua Hin Hills tilbyder sine besøgende elefantridning rundt på vingården, vinsmagning af hele sortimentet inklusive Monsoon Valley-vinene.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.