Virgin Atlantic øger overskud

Selskabet beretter i sit årsregnskab for regnskabsåret, der sluttede med udgangen af februar, at man kommer ud af året med et overskud på 68,4 millioner pund mod et overskud sidste år på 34,8 millioner. Resultatet er opnået på trods af uventet høje brændstofudgifter og den betydelige recession.

Ifølge selskabet viser resultatet en vækst blandt kunderne på første- og business class og ifølge selskabets topchef sir Richard Branson har regnskabsåret været det mest usikre i selskabets 25-årige historie og han roser selskabets samlede stab for at gøre en stor indsats for at imødegå de negative tendenser.

 

CEO Steve Ridgway ssiger, at Virgin Atlantic vinder markedsandele fra sine konkurrenter i det barskeste konkurrencemiljø indenfor luftfarten nogensinde og tilføjer, at med de nugældende priser har kunderne aldrig før haft det så godt så længe.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.