Virgin Atlantic tjener på business

Selskabet havde en vækst i overskuddet på 38% i det seneste finansår og virksomheden, der ejes af sir Richard Bransons Virgin Group med 51% og Singapore Airlines med 49%, kan fremvise en vækst for premium-passagerer på 22%, hvilket har været stærkt medvirkende til selskabets overskud før skat på 60,9 millioner pund mod 44 millioner året før.

En talsmand for Virgin Atlantic siger, at selskabet har overtaget mange af British Airways forretningskunder – ikke mindst på grund af fortsatte problemer omkring Terminal 5 på Heathrow.

Selskabets CEO Steve Ridgway siger, at fremtidsudsigterne for branchen som helhed ser mørke ud, men at vinderne vil være de flyselskaber, som fokuserer på sin kundeservice. Han nævner videre, at Virgin Atlantic har justeret sit rutenet og arbejdet på at skabe de bedst tænkelige produkter på selskabets Upper Class, Premium Economy og Economy, købt brændstof til forud aftalte priser og opbygget en solid likviditet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.