Virgin-massage på togrejsen

Ifølge markedsføring.dk har passagererne på togene for eksempel også fri adgang til en Nintendo DS-konsol med markedets nyeste spil, skriver epn.dk.

Tanken bag de nye aktiviteter er at få endnu flere til at lade bilen stå og vælge toget i stedet, fortæller salgs- og marketingdirektør Sarah Copley. Det vil blandt andet ske gennem co-branding med andre kendte produkter, hvor Virgin Trains vil være særdeles omhyggelige med udvalget, så de rejsende ikke betrakter tilbudene som påtrængende, men som en merværdi på rejsen.

 

Salgs- og marketingdirektør Sarah Copley fra Virgin Trains fortæller, at planen er løbende at indgå nye co-branding-aftaler, som kan skabe merværdi for passagererne. Dog, understreger hun, vil Virgin Trains være meget kræsen i udvælgelsen af partnerbrands, og man vil undgå at skabe et påtrængende salgsmiljø.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.