VisitFlanders vælger ‘Related’

b26d83_Atomium_i_Br_sselTuristbureauet har valgt det danske PR-bureau Related til at profilere Flandern som en alsidig ’Short break destination’ for hele det skandinaviske marked.

Flandern er den nordlige del af Belgien, hvor byerne især er kendte for deres smukke middelalderlige pladser, idylliske kanaler og de mange caféer.

”Related fremlagde et overbevisende forslag til handlingsplan som viser, at de forstår VisitFlanders ønsker og destinationens potentiale. Deres erfaring og arbejdsmetoder passer godt til de mål, vi har”, siger Lynn Dauwe, Regional Manager for VisitFlanders i Skandinavien.

”Flandern er enkelt at komme til, hotelpriserne er lave i weekenderne og byerne ligger så tæt, at man let kan besøge flere på et par dage. At Flandern samtidig er verdenskendt for sine bryggerier og mange restauranter, gør området til et perfekt weekendrejsemål”, siger Henrik Koch, direktør for Related i Vejle.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.