VM i windsurfing i Hvide Sande

WaterZ - Freestyle Tonky FransWaterZ har til 2015 fået endnu en stor samarbejdspartner, som sikrer et stort løft. Det betyder bl.a., at U20 verdensmesterskabet i windsurfing kan afvikles under WaterZ 2015.

Katrine K. Frandsen, projektleder af WaterZ: ”Vi er utroligt glade for det samarbejde, som vi har indgået med Sport Event Denmark omkring WaterZ. Deres støtte giver os arbejdsro til at fokusere på et godt og solidt event, hvor der vil være aktiviteter for alle.”

WaterZ afvikles 3.-12. september i Hvide Sande. Eventen vil byde på en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Der vil være konkurrencer, workshops, film og hyggeligt samvær med andre vandsportsinteresserede.

U20 Verdensmesterskaberne i bølgesejlads og freestyle windsurf trækker deltagere fra hele verden. De alsidige forhold i Hvide Sande indbyder netop til, at man både kan bruge fjorden med dens flade vand og havet med bølgerne til at afvikle noget så stort som et verdensmesterskab.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.