Voksende turisme i Caribien

trinidad & TobagoStadig flere tiltrækkes af det store ø-rige med ‘perler’ som Trinidad & Tobago, Barbados, Belize, Cuba, Curaçao, Haiti og Surinam.

Caribien oplevede i 2015 en stigning i turismen på 7% i turisme, hvilket er næsten 3% over det globale gennemsnit. De amerikanske gæster blev topscorere med en stigning på 6,3% vækst til Caribien, mens Europa så en stigning på 4,2 %.

Stigningen hænger især sammen med et øget antal flyankomster og med opgraderede hoteller i regionen, men også en række nye tendenser blandt de rejsende ser ud til at spille ind: “Mange rejsende forbinder Caribien med ro og fred og romantik, og det er i høj kurs i perioder med uro i andre verdensdele,” siger Hugh Riley, generalsekretær i The Caribbean Tourism Organization.

Øen Tobago, ’lillesøster’ til pulserende Trinidad, fremhæves i denne sammenhæng for sine smukke og uspolerede strande som for eksempel Englishman’s Bay og Pirate’s Bay, hvor besøgende kan opleve at have kilometer af hvidt sand og krystalklart vand stort set for sig selv.

Læs mere om Tobagos strande på www.gotrinidadandtobago.com

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.