Voldsom nødlanding i Iran

Den voldsomme begivenhed fandt sted ved byen Mashhad i det nordøstlige Iran, hvor et russiskbygget fly af typen Tupolev 154 brød i brand og herefter gennemførte en hårdhændet nødlanding, skriver politiken.dk.

 

Ifølge det iranske nyhedsbureau IRNA siger redningsfolkene, at omkring 42 af de 157 ombordværende er kommet til skade, men at der ikke er omkomne. Flyet drives af det iranske flyselskab Taban Air og kom fra Abadan, men var undervejs mellemlandet i Isfahan på grund af dårligt vejr.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.