Wallmans klar med jubilæumsshow i Cirkusbygningen

Wallmans CirkusbygningenSHOWTIME: 18. september er der officielt premiere på det nye show, Sweet Addiction, i Cirkusbygningen i København. Forpremiererne begynder i aften – showet har bl.a. fokus på kunstnere som Barbra Streisand, Lady Gaga og Tina Turner.

Med det nye show indleder Wallmans sin 10. sæson i Cirkusbygningen – gennem de første ni år har 750.000 gæster besøgt Wallmans i Cirkusbygningen.

Med det nye show, Sweet Addiction, byder Wallmans på endnu mere rendyrket showbiz, humor og store følelser. Showet tager gæsterne med på en rejse med musikalske fortolkninger af store klassikere, underholdende artisteri og svimlende akrobatik, oplyser Wallman. I år er ensemblet udvidet fra 14 til 16 artister, som har erfaringer, der spænder fra den danske musicalscene til Grand Prix og store shows i USA.

Hvert år holder Wallmans audition, hvor artister fra ind- og udland strømmer til København for at deltage. Dette års audition var den mest velbesøgte i Wallmans’ historie, oplyses det.

Årets nye show har bl.a. et musical-medley med højdepunkter fra Broadway-musicalen, Jersey Boys.

Billetpriserne svinger mellem 500 og 1.200 kr. – afhængig af dag, menu, kategori og spilleperiode. Prisen omfatter ud over showet også en 4-retters menu.

Se mere på hjemmesiden: wallmans.dk