Winemakers Dinner på jysk vingård

Vinbonden Hans Jørgen Madsen på Glenholm Vingård ved Løgstør har Danmarkspremiere når han i november arrangerer en fem-retters Winemakers Dinner på vingården.

Det er en unik vin- og madoplevelse, der er i vente, når han præsenterer det færdige resultat af de forgangne 20 års arbejde i de nordjyske vinmarker.

Med årene er hele familien engageret i vinproduktionen og driften på Glenholm Vingård. Det er en drøm, der går i opfyldelse, og en ambition, som bliver realiseret med Winemakers Dinner.

”Det er det ultimative, som vi har stræbt efter gennem alle årene. Dansk vinproduktion skriver hermed historie, fordi det mig bekendt er første gang i Danmark, at man kan nyde en fem-retters middag, hvor man til alle retter får serveret syv forskellige af vingårdens egne vine på selve vingården. Det bliver simpelthen ikke mere autentisk”, siger Hans Jørgen Madsen.

Winemakers Dinner starter med husets cocktail – ’shaken, not stirred’, mens middagen er sammensat af himmerlandske råvarer såsom hummer og muslinger fra Limfjorden, Anguskød fra Livø og økologiske oste fra Thise Mejeri. Vinene spænder fra den mousserende Fringilla over de hvide og røde Buteo til dessertvinen Limosa. Måltidet sluttes med kaffe akkompagneret af vingårdens nyskabelse, den fadlagrede druebrændevin Aquila.

Arrangementet finder sted første gang 9. og 10. november med plads til 20 personer ad gangen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.