Wizz Air åbner København-Sofia

Wizzair at LTN 013-HDRLige inden Wizz Air den 22. marts har første afgang på den nye rute mellem Skopje i Makedonien og København, er lavprisselskabet klar med en ny rute – denne gang fra Bulgariens hovedstad Sofia.

Hidtil har de fleste danskere bedst kendt Bulgarien fra sommerens solrejser til Varna og Sunny Beach. Det vil ungarske Wizz Air nu lave om. Fra den 13. juni kan man komme tre gange om ugen direkte til Sofia.

Gabor Vasarhelyi, kommunikationschef for Wizz Air, fortæller: ”Sofia ligger i den vestlige del af landet og de 1,2 millioner indbyggere kan prale af at bo i en af de ældste hovedstæder i Europa. Byen blev grundlagt for omkring 2.700 år siden i det 8. århundrede f.kr. Den bulgarske hovedstad er dog ikke blot kendt for sin historie, sin kultur og status som en af de billigste destinationer i Europa”.

Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn: ”Med Wizz Airs nye ruter til Østeuropa er vi i gang med at få lukket op for et helt nyt spændende marked – ikke blot for danske rejsende, men også for Østeuropæere, der får nemmere ved at tage på ferie og forretningsrejse til Danmark.”

Ruten til Sofia flyver mandag, onsdag og fredag

Ungarske Wizz Air blev dannet i 2003 og har hovedsæde i Budapest. Med 16,5 millioner passagerer sidste år er Wizz Air Østeuropas største lavprisselskab, som råder over 64 Airbus A320 og A321, der betjener 120 destinationer i 38 lande

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.