WoCo dropper salgsdirektør

Ole Andersen.

Ole Andersen.

TURISME: ”Jeg blev opsagt forrige uge,” siger Wonderful Copenhagens salgs- og marketingsdirektør, der i eftermiddag har afskedsreception efter 14 år.

”Jeg kan bekræfte standby.dk’s oplysninger, jeg stopper i Wonderful Copenhagen. Nogle gange vokser man hver til sit – tiden var kommet til, hvor mine og WoCos veje skulle skilles. Så må jeg se, hvilken ny rejse, jeg skal ind på. Men ja, jeg er opsagt, som led i ”organisationsændring,” hvor jeg nu er overflødig. Nu skal jeg se, hvad jeg skal lave, jeg taler med en masse og kigger på, hvad mit næste skridt skal være,” siger 51-årige Ole Andersen til standby.dk

Om årsagen til hans fyring, siger Ole Andersen: ”Jeg og WoCo’s adm. direktør, (Lars Bernhard Jørgensen, red) ser forskelligt på tingene. Jeg siger, hvad jeg mener, og når det ikke er foreneligt med den adm. direktørs synspunkter, må vejene skilles. Jeg vil ikke komme ind på årsagerne, noget kan man sige, andet kan man ikke sige. Men jeg har haft nogle forrygende gode år hos WoCo. Jeg fortsætter som formand for Cruise Copenhagen Network og er også i bestyrelsen for Visit Greenland. I krydstogtnetværket skal jeg fortsat samarbejde med Wonderful Copenhagen.”
Inden Ole Andersen kom til Wonderful Copenhagen, arbejdede han i tv- og reklamebranchen.

WoCo har ikke udsendt pressemeddelelse om Ole Andersens farvel, men skriver på sin hjemmeside:

”Wonderful Copenhagen foretager ændringer som konsekvens af, at WoCo er blevet en projektorganisation, hvor størstedelen af organisationens aktiviteter foregår i projekter. Konkurrencen om internationale turister til Danmarks hovedstad er hårdere end nogensinde. Her skal København være i front, hvis vi skal vinde markedsandele og sikre god forrentning af vores partneres investeringer.

Derfor tager vi nu næste skridt. Vores mål er at udnytte vores ressourcer bedre. Derfor reducerer vi nu direktionen. Rationaliseringerne indebærer, at vi gør vores daglige ledelsesgruppe mindre. Konkret betyder det, at salgs- og marketingdirektør Ole Andersen forlader Wonderful Copenhagen med umiddelbar virkning. Herefter består Wonderful Copenhagens ledelsesgruppe udover adm. direktør Lars Bernhard Jørgensen af:

Trine Fromberg (økonomi og administration), Martin Bender (events og destination management) og Peter Rømer Hansen (strategy & market communications).

Der er afskedsreception for Ole Andersen i eftermiddag kl. 15-17 i Wonderful Copenhagens hovedkontor på Nørregade 7B i København.

WoCos adm. direktør, Lars Bernhard Jørgensen, besvarede i går ikke henvendelse fra standby.dk

WoCo dropper salgsdirektør

Ole Andersen.

Ole Andersen.

TURISME: ”Jeg blev opsagt forrige uge,” siger Wonderful Copenhagens salgs- og marketingsdirektør, der i eftermiddag har afskedsreception efter 14 år.

”Jeg kan bekræfte standby.dk’s oplysninger, jeg stopper i Wonderful Copenhagen. Nogle gange vokser man hver til sit – tiden var kommet til, hvor mine og WoCos veje skulle skilles. Så må jeg se, hvilken ny rejse, jeg skal ind på. Men ja, jeg er opsagt, som led i ”organisationsændring,” hvor jeg nu er overflødig. Nu skal jeg se, hvad jeg skal lave, jeg taler med en masse og kigger på, hvad mit næste skridt skal være,” siger 51-årige Ole Andersen til standby.dk

Om årsagen til hans fyring, siger Ole Andersen: ”Jeg og WoCo’s adm. direktør, (Lars Bernhard Jørgensen, red) ser forskelligt på tingene. Jeg siger, hvad jeg mener, og når det ikke er foreneligt med den adm. direktørs synspunkter, må vejene skilles. Jeg vil ikke komme ind på årsagerne, noget kan man sige, andet kan man ikke sige. Men jeg har haft nogle forrygende gode år hos WoCo. Jeg fortsætter som formand for Cruise Copenhagen Network og er også i bestyrelsen for Visit Greenland. I krydstogtnetværket skal jeg fortsat samarbejde med Wonderful Copenhagen.”
Inden Ole Andersen kom til Wonderful Copenhagen, arbejdede han i tv- og reklamebranchen.

WoCo har ikke udsendt pressemeddelelse om Ole Andersens farvel, men skriver på sin hjemmeside:

”Wonderful Copenhagen foretager ændringer som konsekvens af, at WoCo er blevet en projektorganisation, hvor størstedelen af organisationens aktiviteter foregår i projekter. Konkurrencen om internationale turister til Danmarks hovedstad er hårdere end nogensinde. Her skal København være i front, hvis vi skal vinde markedsandele og sikre god forrentning af vores partneres investeringer.

Derfor tager vi nu næste skridt. Vores mål er at udnytte vores ressourcer bedre. Derfor reducerer vi nu direktionen. Rationaliseringerne indebærer, at vi gør vores daglige ledelsesgruppe mindre. Konkret betyder det, at salgs- og marketingdirektør Ole Andersen forlader Wonderful Copenhagen med umiddelbar virkning. Herefter består Wonderful Copenhagens ledelsesgruppe udover adm. direktør Lars Bernhard Jørgensen af:

Trine Fromberg (økonomi og administration), Martin Bender (events og destination management) og Peter Rømer Hansen (strategy & market communications).

Der er afskedsreception for Ole Andersen i eftermiddag kl. 15-17 i Wonderful Copenhagens hovedkontor på Nørregade 7B i København.

WoCos adm. direktør, Lars Bernhard Jørgensen, besvarede i går ikke henvendelse fra standby.dk

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.