Zika virus nu også fundet i Thailand

Aedes-myg er smittebæreren af zikavirus, som dog også kan smitte fra menneske til menneske.

Aedes-myg er smittebæreren af zika virus, som dog også kan smitte fra menneske til menneske.

Gravide opfordres af Englands udenrigsministerium til at genoverveje eventuelle rejseplaner til Thailand, efter flere tilfælde af Zika virus er konstateret i landet.

Thailand er et af de få lande uden for Amerika og Caribien, hvor den myg-bårne virus er fundet, og det har nu fået det britiske udenrigsministerium til at ændre sin vejledning.

Hidtil har man opfordret rejsende til de berørte områder til at følge den britiske sundhedsstyrelses vejledninger, som blandt andet går ud på, at gravide, eller kvinder, der planlægger graviditet, undgår rejser til Latinamerika. Nu er Thailand blevet tilføjet.

Det understreges, at Zika er relativt harmløs for voksne, men kan medføre alvorlige fosterskader hos gravide.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.