Danske chefer køber 10 procent af Kilroy


Tre danske nøglepersoner i Kilroy koncernen har købt 10 procent af selskabet, med omkring tre procent til hver. Største aktionær i Kilroy er finske HYY Group, som ejer 83 procent, mens nordiske studenterorganisationer ejer de sidste syv procent. “Jeg tror på Kilroy. Jeg ser dette køb som en ren investering. Jeg overvejede at investere i ejendomme eller i andre aktie. Men Kilroy var mest interessant,” siger Allan Qvist, 36, direktør Team Benns i Holstebro. Han har sammen med adm. direktør Claus H. Hejlesen og økonomidirektør Henrik Kaltoft købt de 10 procent. “Nu har jeg altid ageret, som om jeg ejede hele Kilroy. At vi nu er medarbejde af firmaet tror jeg ikke får den store betydning, bortset fra mentalt. Jeg har altid været imod de hurtige handler og de hurtige fortjenester. Man ser, at selskaber som er ejet af familier har en bedre langsigtet investering, fordi de ikke tænker på i dag, eller en måned, men tænker flere år frem,” siger Allan Qvist til Stand By. Han ønsker ikke at oplyse prisen på købet af aktierne. “Men jeg er selvfinansierende. Jeg skal ikke ud og låne penge for at købe,” siger han. I 2005 besøgte Kilroys kunder 173 lande og koncernen nåede et overskud på 38 millioner kroner før skat. Omsætningen ligger på omkring 1 mia. kroner.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.