Kabinepersonale overhører Arbejdsretten

Arbejdsretten tilkendegav i dag, efter et møde mellem det danske kabinepersonales fagforening, CAU, og SAS-ledelsen, at stewardesserne skal gå i arbejde igen omgående, idet den strejke, som blev indledt i går, er klart overenskomststridig.

Alligevel fortsætter strejken. CAU-formand Verner Lundtoft, siger til Ritzau, at personalet ikke går i arbejde igen, før de har fåeten aftale i hus med ledelsen, som de kan være tilfredse med.

Dermed er det normale arbejdsretslige system reelt sat ud af kraft, og det synes ikke som om strejken ophører, før SAS-ledelsen giver efter for de ansattes krav. I en erklæring fra CAU hedder det således, at ” Dansk Cabincrew er efter fælles møde medlem DA, DI og FTF blevet opfordret til at genoptage arbejdet af CAUs formand i dag klokken 14. Kabinepersonalet udtaler, at de hellere end gerne vil servicere SAS’ kunder, når der forligger en aftale mellem CAU og SAS”.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.