MyTravel Airways får superresultat

Adm. direktør Tom Clausen, My Travel Airways, kan for femte år i træk se tilbage på et stadig større overskud. I år bliver gevinsten på 192 mio.kr., hvilket er næsten 50 % bedre end sidste år. Hovedparten af selskabets flyvninger sker med grupper internt i My Travel, Spies, Ving og Tjæreborg, men det sker til markedspriser. Omsætningen faldt lidt til 2,8 mia.kr., hvilket blandt andet understreger, at der er hård konkurrence mellem charterselskaberne fra SAS og Sterling, en konkurrence, der stiger, når Star Tour næste år trækker en Britannia-maskine til København. Tom Clausen: “Vi er gode til at analysere markedet. Vi har i øjeblikket 11 Airbus-fly med tilsammen 3.000 sæder, som vi kan flytte rundt i Norden afhængigt af markedets udvikling. Samtidig er der overskud på det toldfrie salg, hvor årets 1,1 mio. passagerer i gennemsnit køber for 550 kr.

(Børsen 16.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.