RCCL får ny Norden-chef

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) har fået ny chef for Norden og Baltikum. Ingdal, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts, har en bred erfaring indenfor rejsebranchen. Han har blandt andet været chef for VISA Norge og salgs- og marketingdirektør i rederiet Color Line.

”Jeg ser frem til at tage fat på jobbet med at fastholde RCCL’s traditionsledende og ledende rolle i Norge. Stillingen på det svenske og danske marked skal videreudvikles i tråd med selskabets strategi” lyder det fra den nye General Manager.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.