10.000 nye hotelværelser åbner i Dubai

DubaiHOTELLER: Flere og flere hoteller slår dørene op i Dubai i 2016. Mange af de nye hoteller er etablerede kæder, der åbner i Dubai for første gang.

De kommende seks måneder vil flere kendte hotelkæder åbne i Dubai. I årets første kvartal er der åbnet 621 værelser i byen, og det næste stykke tid byder på endnu flere åbninger. Det er planlagt, at der skal åbnes yderligere 9.400 hotelværelser inden 2017, fremgår det af en ny rapport.

”Det er en meget vigtig og spændende tid for Dubais hotel– og rejseindustri,” siger, siger Gary Williams, der er Event manager hos dmg events til eturbonews.com

Mange af de nye hoteller, der åbner de næste måneder, er etablerede kæder. Blandt andet åbner Nikki Beach Hotels sit første hotel i Dubai til oktober. I forvejen har Nikki Beach Hotels hoteller i Tyrkiet, Thailand og Grækenland.

”Over de næste seks måneder vil verdenskendte hotelkæder inklusiv W Hotels & Resorts, Hard Rock Hotels, og Nikki Beach åbne i Dubai. Samtidig vil to store temaparker, Worlds of Adventure og Dubai Parks and Resorts, åbne i byen,” siger Gary Williams.

Alexander Schneider, der er General Manager hos det kommende Nikki Beach Resort & Spa Dubai fortæller, at hotelkæden tidligere på året åbnede en Beach Club, der har trukket mere end 40.000 gæster til: ”Vores hotel og spa åbner i Dubai i slutningen af 2016. Vi er stolte af at bringe et unikt produkt til byen,” siger han.