10 år med analyser af rejsebranchen

Inger Poulsen (Oles kæreste, der nu også driver massageriet.dk), Jesper Wøldike, (cand. merc. aud. revisor), Ole Egholm, Sigurd Ankjær (stud. merc. Aud) og Anne Sofie Bock (stud. merc. fir. (finansiering).

Fra fredagens reception, teamet omkring Dansk Brancheanalyse er fra venstre Inger Poulsen (der også driver massageriet.dk), Jesper Wøldike, (cand. merc. aud. revisor), Ole Egholm, Sigurd Ankjær (stud. merc. aud.) og Anne Sofie Bock (stud. merc. fir. (finansiering).

TURISME: Ole Egholm og hans Dansk Brancheanalyse har de seneste 10 år bl.a. analyseret de danske rejsebureauer og hoteller – og flere andre brancher.

Jubilæet blev markeret i fredags med sammenkomst på Hotel SP34 i København, hvor omkring 100 venner af Dansk Brancheanalyse mødte frem til hygge og bl.a. ”blind-vinsmagning.”

Ole Egholm var indtil 2006 direktør for Wastels Rejser, der ikke findes mere i Danmark. Han har bl.a. taget en MBA og brugte sin glæde for til at begynde at lave årlige ”nørd-analyser” af de største danske rejsebureauer.

I 2006 tog han springet og har siden kun arbejdet med analyser af en række brancher. Udover rejsebranchen og hotelbranchen stiller han også skarpt på brancher som reklamebureauer, bilbranchen, arkitektbranchen, revisionsbranchen, ejendomsmæglerbranchen og ingeniørbranchen.

Mens han i starten var alene om arbejdet, fik han senere hjælp af først sin unge kæreste, Inger Poulsen; i dag har han flere medhjælpere.

”Det er formålet med Ole Egholms analyser, at læseren kan få et fyldestgørende indblik i en branches økonomi, og dermed spare store ressourcer eller dyre konsulenttimer på at finde ud af noget, der kun er kvart så godt,” hedder det på Dansk Brancheanalyses hjemmeside.