Parga ligger på fastlandet med en stemning som på en græsk ø. Også grækerne selv er vilde med ferie i området.

10 charterrejsemål direkte fra Bornholm

Bornholmerne viser stor rejselyst i det nye år. Sammenlignet med samme tid i fjor, har de bestilt 55%. flere rejser til årets 10 direkte flyvninger med Spies fra Bornholms Lufthavn.

”Vi forventer, at bornholmerne vil købe rejser for ca. tre millioner kroner i januar og februar. I starten af marts vil omkring 70% af vores 2.100 rejser fra Bornholms Lufthavn være solgt”, siger produktchef Carlos Cebrian.

Årets nyheder fra Bornholm er Split-området i Kroatien og Parga på det græske fastland. Den lille by ligger omkring en smuk bugt med små øer.

”Bornholmerne elsker når vi kommer med nyheder, som de ikke tidligere har kunnet flyve direkte til fra øens lufthavn. Det gælder for Kroatien og mere end fem måneder før flyet letter, er næsten 70% af rejserne hertil solgt. Ellers ser billedet ud som tidligere: Rhodos og Mallorca er – ligesom i den øvrige del af landet – bornholmernes favoritrejsemål”, siger Carlos Cebrian.

Der bliver igen i år to flyvninger til Gran Canaria. Spies flyselskab, Thomas Cook Airlines, er ene om at tilbyde nye Airbus-fly, der kan flyve fra Bornholm til De kanariske Øer uden mellemlandinger.

Top 5 over de bedst solgte rejsemål fra Bornholm: 1) Rhodos, 2) Mallorca, 3) Split (Kroatien), 4) Gran Canaria og 5) Chania (Kreta)

De øvrige rejsemål fra Bornholm er Parga og Heraklion på Kreta.

Relaterede artikler:

Spies åbner ’Den Olympiske Riviera’

Spies med nye koncepthoteller

Nyt græsk chartermål for Spies