103 nyrenoverede værelser på Zleep i Billund

zleep hotelInden længe står yderligere 60 værelser klar i den nye fløj på Zleep Hotel Billund.

Samtidig er de eksisterende 103 værelser blevet renoveret, så alt fremstår nyt på det populære hotel ved lufthavnen.

”Ikke nok med at vi får 60 nye værelser og flere fællesområder, vi har også løftet kvaliteten på de eksisterende værelser med et flot design”, fortæller Trine Møller Larsen, hotelchef på Zleep Hotel Billund.

I forbindelse med udvidelsen får hotellet også sit fitnesscenter, som alle hotellets gæster har fri adgang til. Zleep Hotels blev skabt i 2003 og konceptet er at give alle mulighed for- og råd til en rigtig hoteloplevelse. Værelserne på indeholder alt det, man som gæst har brug for. Zleep Hotel Billund har oplevet øget efterspørgsel siden det blev bygget i 2007. Det sker i takt med Billund Lufthavns voksende succes.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.