SAS-aktien uden potentiale

Sådan lyder en vurdering af SAS-aktien fra Aktieinfo Danmarks John Stihøj og Lau Svenssen. En alvorlig fase er indtrådt, hvor ledelsen skal beslutte sig for et afgørende udbrudsforsøg på egen hånd eller en helt anden udvej.

Den eneste ydre parameter som kan tænkes at redde koncernen er et eventuelt pludseligt drop i olieprisen, mener analytikerne. De hæfter sig ved, at SAS trods problemer aldrig har været større inden for luftfart. Det skyldes overtagelse af andre selskaber, blandt andet Spanair og Braathens. Det har dog ikke skabt den nødvendige ro om SAS, lyder budskabet.

Analytikernes anbefaling til ejere af SAS-aktier er klar: Sælg.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.